MÅN – FRE kl. 08-17
JOUR: 054-21 00 00

Hyrbil

Välkommen in med din förfrågan. Vi kontaktar dig med bokningsbekräftelse. Bokningar som sker under helgen behandlas på måndag.

DATUM & TID
VÄLJ BIL
FYLL I DINA UPPGIFTER


Jag accepterar hyrbilarikarlstad.se integritetspolicy

OM HYRBILAR I KARLSTAD

Hyrbilar i Karlstad grundades med målet att vara din partner för korttids- och långtidsuthyrning av bilar. 
Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och erbjuder alltifrån mindre bilar till större bussar att hyra för alla tillfällen.

Hyrbilar till privatpersoner och företag


Oavsett om du behöver en bil i tjänsten, till weekendresan eller är ute efter ett smidigt alternativ till leasing har vi en hyrbil till dig. Som företagskund kan du välja att hyra bilen under företagets högsäsongsperioder eller att ha en poolbil till förfogande på firman. Det är en smidig lösning för dig som inte vill leasa en bil med ett kontrakt som ofta är fast på tre år. Många av våra privatkunder är återkommande och de varierar mellan att hyra bilen under kortare och längre perioder. Reser ni i ett större sällskap till stugan i fjällen kan ni hyra en rymlig och bekväm bil som både passagerare och packning får plats i. Är du sugen på att prova elbil kan du hyra ett eldrivet alternativ under en period för att se om det passar in i din vardag.

Vi vet vad du värdesätter

Vi vet att du som kund värdesätter rätt bil, till rätt pris, i rätt tid. Därför är vår ambition att det alltid ska vara enkelt och smidigt att hyra sin bil från oss. Vi ordnar gärna så att bilen står startklar utanför din bostad när du ska åka, allt för att göra starten på din resa till den bästa möjliga. Som kund är du alltid vår största prioritering och vi vet att utsatt tid är viktigt för dig – därför behöver du aldrig oroa dig över att bilen inte kommer vara på plats när du ska åka iväg.

Säkra bilar för alla tillfällen

Det är viktigt för oss på Hyrbilar i Karlstad att det alltid ska finnas ett alternativ som passar dig och din bilresa. Vi erbjuder alltifrån små, smidiga elbilar till skåpbilen som är perfekt inför flytten. Vi är stolta över vårt gedigna utbud av bilar och hjälper dig gärna med en lösning som är optimal för dig – oavsett om du behöver en tjänstebil eller en hyrbil till roadtripen med familjen.

Din säkerhet är alltid vår viktigaste prioritering. Därför är det en självklarhet för oss att stora, säkra bilar alltid ska finnas i vårt sortiment. Oavsett vad ska du kunna resa säkert och bekvämt i en bil som passar för dina ändamål.

Kontakta oss