MÅN – FRE kl. 08-17
JOUR: 054-21 00 00

Hyrbil

Välkommen in med din förfrågan. Vi kontaktar dig med bokningsbekräftelse. Bokningar som sker under helgen behandlas på måndag.

DATUM & TID
VÄLJ BIL
FYLL I DINA UPPGIFTER


Jag accepterar hyrbilarikarlstad.se integritetspolicy

Hyra bil – boka enkelt online

När du vill hyra bil gör du det enkelt hos oss direkt här på webbplatsen. Hyrbilar i Karlstad erbjuder ett varierat utbud av personbilar, skåpbilar och minibussar. Du hämtar den hos oss eller väljer att få den levererad till din bostad eller arbetsplats.

Välj rätt bil till rätt pris
Det viktigaste för oss är att du reser på bästa sätt till bästa pris. Du kan alltid välja stora och säkra bilar i vårt sortiment. Vill du göra ett miljömedvetet val ska du hyra någon av våra elbilar. Är du i behov av tjänstebil kan du långtidshyra bilen och vi stripar den med din logga. Som tillval till vissa hyrbilar har vi bland annat automat, drag, takräcke och takbox.

Tryggt att hyra bil
Det finns många fördelar med att välja Hyrbilar i Karlstad. I våra avtal för hyra bil ingår fri service och du kan lämna tillbaka bilen när du vill. Du slipper oroa dig för slitage, däckbyte och försäkring. Med en fast månadskostnad undviker du oväntade utgifter. Med hyrbil från oss åker du alltid säkert.

Enkelt för företagsresor
Vi har många samarbeten med företag. Det gör det enkelt för din personal att hyra bil och du faktureras i efterhand. Vi ser till att det blir tidseffektivt att göra affärsresor. Bilen levereras hem till dig, det är bara att köra.

Weekendresa till helgen
Spontan shopping i storstan eller en tur till fjällen? Välj bil efter aktivitet. Du kan välja liten, mellan eller stor bil. Kanske behöver du fyrhjulsdrift för att kunna ta dig fram eller så känner du att det blir lättare med en liten bil i storstan. Vad vet vi? När du bokar behöver du uppge vilken typ av bil du önskar och när. Ange om du är i behov av dragkrok eller har andra önskemål. Vi gör alltid det bästa för att hitta den perfekta bilen för dig. Du får din bekräftelse på din bokning via mail eller telefon. Du behöver vara 18 år och kunna visa upp ditt körkort. Drivmedel ingår inte i priset. Betalning sker direkt eller via faktura.

Vårt utbud av hyrbilar

Vi på Hyrbilar i Karlstad erbjuder ett varierat utbud av hyrbilar som passar alla typer av resor och ändamål. Du kan välja mellan personbilar, skåpbilar och minibussar. Det viktigaste för oss är att du som kund reser på bästa sätt till bästa pris. Det finns alltid stora, säkra bilar i vårt sortiment och vill du göra ett miljömedvetet val kan du hyra någon av våra elbilar. Är du i behov av tjänstebil kan vi stripa bilen med din logga. Som tillval till vissa hyrbilar har vi bland annat automat, drag, takräcke och takbox.

Det finns många fördelar med att välja Hyrbilar i Karlstad. I våra avtal för hyrbil ingår fri service och du kan lämna tillbaka bilen när du vill. Du slipper oroa dig för slitage, däckbyte och försäkring. Med en fast månadskostnad undviker du oväntade utgifter. Med hyrbil från oss åker du alltid säkert.

Toyota Yaris från Hyrbilar i Karlstad

KOMPAKT

Kompakt passar dig som vill ha en liten, stabil och praktisk bil. Perfekt för stadstrafik där det kan vara svårt att parkera i små utrymmen.

Toyota Corolla från Hyrbilar i Karlstad

MELLAN

Mellan passar dig som vill få plats med både passagerare och bagage utan att kompromissa med komforten. Perfekt för både weekendresan och turen till stan.

Volvo v60 från Hyrbilar i Karlstad

MELLAN STOR

Rolig körning med plats för hela familjen. Här behöver du inte byta bort körglädjen mot komfort eller säkerhet – här får du allt i ett.

Volvo XC60D4 awd R-design från Hyrbilar i Karlstad

MELLAN STOR PREMIUM

Sportiga detaljer med körglädje i fokus! Med mellanstor premium får du både utmärkt komfort och hög säkerhet – perfekt för alla tjänsteresor.

Volvo V90D4 awd från Hyrbilar i Karlstad

STOR

Stor är den fulländade tjänstebilen! Med ett stort lastutrymme får du plats med allt du kan tänkas behöva – dessutom är du alltid trygg på vägarna.

Volvo V90CC awd från Hyrbilar i Karlstad

STOR PREMIUM

Komfort, utrymme och design. Lyxig och sportig körning med avancerade säkerhetsfunktioner gör resan säker och bekväm på alla långa tjänsteresor.

Zoe Elbil från Hyrbilar i Karlstad

ELBIL

Det lite miljövänligare alternativet! Tyst att köra och lätt att ladda – med lång räckvidd är det en utmärkt bil för både vardag och weekend.

Renault Trafic 9 minibuss från Hyrbilar i Karlstad

MINIBUSS

Oavsett om du har en stor familj eller ska åka iväg med vännerna är minibussen det ultimata valet. Välj mellan 7 och 9 säten – vilket passar dig bäst?

Ford Transit från Hyrbilar i Karlstad

SKÅPBIL

Gör det enkelt inför flytten! Oavsett om du behöver frakta möbler, kartonger eller annat ordnar vi en praktisk och rymlig skåpbil som passar ditt ändamål.

Kontakta oss