MÅN – FRE kl. 08-17
JOUR: 054-21 00 00

Hyrbil

Välkommen in med din förfrågan. Vi kontaktar dig med bokningsbekräftelse. Bokningar som sker under helgen behandlas på måndag.

DATUM & TID
VÄLJ BIL
FYLL I DINA UPPGIFTER


Jag accepterar hyrbilarikarlstad.se integritetspolicy

Välj att långtidshyra bil – en tjänstebil utan bindningstid

Hyrbilar i Karlstad erbjuder dig att långtidshyra bil till en fast månadskostnad. Ett flexibelt bilägande där allt ingår. Du slipper långa bindningstider och du behöver inte fundera på vare sig andrahands- eller restvärde.

Väljer du att långtidshyra bil kommer du bort från långa leasingavtal, frågor kring restvärde och fasta bindningstider. Du får alltid den senaste bilmodellen med bästa säkerhet. Du slipper oroa dig för slitage, däckbyte och försäkring. Ditt bilägande blir enkelt och flexibelt!  Du kan när som helst lämna tillbaka din tjänstebil – det är så det fungerar att långtidshyra bil. Detta innebär att du även kan ”provanställa” din tjänstebil. Det är ett enkelt sätt för dig att erbjuda anställda en bil oavsett om de är prov-, projekt-, säsongs- eller fastanställda.

Satsa på framtiden – elbil som tjänstebil
I dagsläget är det många som oroar sig för att köpa en viss typ av bil, exempelvis en dieselbil. Genom att långtidshyra bil behöver du inte oroa dig för hur framtidens drivmedel ser ut. Det är bara att välja en annan sort när det passar dig.

Vi erbjuder flera populära elbilar. Vi rekommenderar dig att testa Volkswagens ID.4 med en räckvidd på ca 50 mil. Elbilen som röstades fram till ”Årets bil i världen 2021” av över 90 motorjournalister från 28 länder. Den passar dig som vill ha en rymlig kupé, stort bagageutrymme och takreling. Dragkrok finns som tillval. Så letar du framtidens tjänstebil? Då är denna nya elsuv perfekt för dig!

Vad ingår när jag vill långtidshyra bil?

 • Ingen bindningstid – lämna tillbaka när du vill
 • Fast månadskostnad
 • Fri service
 • Förvaring och byte av vinter- och sommardäck
 • Försäkring
 • Möjlighet att ha miljöbil


Fem fördelar med att långtidshyra bil:

 • Hyra bilen under företagets högsäsongsperioder eller vid provanställning
 • Möjlighet att ha en poolbil till förfogande på företaget
 • Stripa bilarna med din logga och budskap
 • Inget ansvar – du behöver bara tanka
 •  Avsluta månadsavtalet när du vill
Toyota Yaris från Hyrbilar i Karlstad

KOMPAKT

Kompakt passar dig som vill ha en liten, stabil och praktisk bil. Perfekt för stadstrafik där det kan vara svårt att parkera i små utrymmen.

Toyota Corolla från Hyrbilar i Karlstad

MELLAN

Mellan passar dig som vill få plats med både passagerare och bagage utan att kompromissa med komforten. Perfekt för både weekendresan och turen till stan.

Volvo v60 från Hyrbilar i Karlstad

MELLAN STOR

Rolig körning med plats för hela familjen. Här behöver du inte byta bort körglädjen mot komfort eller säkerhet – här får du allt i ett.

Volvo XC60D4 awd R-design från Hyrbilar i Karlstad

MELLAN STOR PREMIUM

Sportiga detaljer med körglädje i fokus! Med mellanstor premium får du både utmärkt komfort och hög säkerhet – perfekt för alla tjänsteresor.

Volvo V90D4 awd från Hyrbilar i Karlstad

STOR

Stor är den fulländade tjänstebilen! Med ett stort lastutrymme får du plats med allt du kan tänkas behöva – dessutom är du alltid trygg på vägarna.

Volvo V90CC awd från Hyrbilar i Karlstad

STOR PREMIUM

Komfort, utrymme och design. Lyxig och sportig körning med avancerade säkerhetsfunktioner gör resan säker och bekväm på alla långa tjänsteresor.

Zoe Elbil från Hyrbilar i Karlstad

ELBIL

Det lite miljövänligare alternativet! Tyst att köra och lätt att ladda – med lång räckvidd är det en utmärkt bil för både vardag och weekend.

Renault Trafic 9 minibuss från Hyrbilar i Karlstad

MINIBUSS

Oavsett om du har en stor familj eller ska åka iväg med vännerna är minibussen det ultimata valet. Välj mellan 7 och 9 säten – vilket passar dig bäst?

Ford Transit från Hyrbilar i Karlstad

SKÅPBIL

Gör det enkelt inför flytten! Oavsett om du behöver frakta möbler, kartonger eller annat ordnar vi en praktisk och rymlig skåpbil som passar ditt ändamål.

Kontakta oss