Hyrbilar i Karlstad

Hyrbilar i Karlstad är din perfekta partner för både privata resor och behov av bil i tjänsten.

Vi har vi en lång och gedigen erfarenhet inom branschen.

Vänder oss till både privatpersoner och företag
Vi erbjuder både korttids- och långtidsuthyrning. Vissa företagskunder hyr en bil i upp till ca ett halvår. Det är en smidig lösning för dem som inte vill sätta upp sig på bindande leasing med kontrakt som oftast ligger fast på ca tre år.

Det är också fantastiskt med det härliga flöde vi har av privatkunder, många av dem är återkommande sedan länge tillbaka.

Värden som alla uppskattar
Vi på Hyrbilar i Karlstad står för tt bil, rätt pris, i rätt tid.

Att hyra sin bil från oss är smidigt, snabbt och enkelt. Vi vet att det är av stor betydelse att göra er start på resan till den bästa möjliga. Bilen är fint i ordning och redo att köra precis i rätt tid. Vi ordnar gärna så att bilen står startklar utanför din bostad när du ska iväg. Med vår service slipper du frustrationen kring att inte veta säkert om bilen kommer hinna vara på plats . Som kund hos oss ska du aldrig behöva vänta de där extra minuterna. Utsatt tid är något vi prioriterar.

Gediget bilutbud med säkra bilar
Bilutbudet här hos oss på Hyrbilar i Karlstad, passar alla typer av bilresor och sammanhang. Vi är stolta över det gedigna bilutbud vi erbjuder och guidar dig gärna fram till den lösning som passar just dig och din bilresa bäst. Oavsett om det gäller en tjänsteresa eller en semestertripp med familjen.  För oss är det en självklarhet att säkra stora bilar alltid ska finnas i vårt sortiment. Det spelar faktiskt roll vad man sitter i, NÄR det händer.

Åk tillsammans – allt blir så mycket roligare då!
Detta med att hyra en bil för en weekend med kärleken i ens liv, semesterresa med familjen, road trip med vännerna eller varför inte för den där kick offen med jobbet. Det är verkligen en riktigt fin investering i gemenskap och nya upplevelser tillsammans. Att hyra en bil tillsammans, kan vara svaret på den teambuilding ni så länge behövt.

Istället för att ta två bilar till stugan ni har hyrt i fjällen eller staden ni ska shoppa i, så testa på att hyra en större bil som ni alla får plats i. Stärk era band med de övriga på kontoret eller låt farmor och farfar få luta sig tillbaka och ha det kul med barnbarnen i baksätet.